1 окт. 2010 г., 12:50

Горещо 

  Поэзия » Любовная
629 0 0

Така влудяваща е тази тишина,
в която моите устни, твоите целуват нежно.
И думи няма, има топлота, която сгрява, приютява...
Така влудяваща е тази тъмнина,
която ни отвлича от слънчевия залез,
вечерта ни носи радостта, надеждата за любовта.
Така влудяваща е тази нощ, в която сме отдадени 
горещо на страстта.
Не сме разбрали кога зората 
е изгонила нощта.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??