28 дек. 2010 г., 20:09

Горско утро 

  Поэзия » Пейзажная
512 0 8

 

 

 

                                       Горско         утро

 

                         Хладна  утрин. Светлина  безбрежна

                         над   море  от   мури  и   скали,

                         надалеко   птича     песен     нежна

                          покоя      тихичко    бразди.

 

 

                         Роса    в     трева     блести

                         като   сълза    на     самодива,

                         вятър   сладостно    шепти

                         и   в  душите   младост влива.

 

 

                        С     тръпки  радостни    земята 

                        се   отърсва   от     съня,

                        ухаят     окъпани     цветята

                        -  божествен  ражда се   деня.

 

 

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??