23 апр. 2009 г., 16:19

Господ 

  Поэзия » Юмористическая
429 0 2

Господ:

Герой литературен
на автор неизвестен,
незнайно що е турен,
че даже обожествен,
а хората избивал
с потопи и войни,
невинна кръв проливал
(мъже, деца, жени).
След тези касаплъци
църковните балъци
разправят нам, че бил
добър, прощаващ, мил,
любел человека,
помагал във беда,
но от таз опека
не вижда се следа.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??