Apr 23, 2009, 4:19 PM

Господ 

  Poetry » Humour
433 0 2

Господ:

Герой литературен
на автор неизвестен,
незнайно що е турен,
че даже обожествен,
а хората избивал
с потопи и войни,
невинна кръв проливал
(мъже, деца, жени).
След тези касаплъци
църковните балъци
разправят нам, че бил
добър, прощаващ, мил,
любел человека,
помагал във беда,
но от таз опека
не вижда се следа.

© Марин Цанков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??