28 сент. 2007 г., 21:09

господар на мойто тяло 

  Поэзия
848 0 7
Докосвай ме сега и нека стена
бъди жесток и много нежен,
желание събуждай в мене
и огън нека свети.

Ръцете мои окови,
и господар бъди на мойто тяло,
на свойта власт ме подчини,
разкъсвай мене цяла.


На пода ти свали ме
и разскъсай всичко,
без пощада ти люби ме
да съм твоя  искам.

© ЛОЛИТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??