1 янв. 2016 г., 16:27

Господин Достъпен 

  Поэзия
318 0 0

Седнал гордо на бара

въртейки питие в ръка,

оглежда силно, нахакано

покрай себе си всяка жена.

Бавно си пали цигарата

и пушека вдишва го дръзко.
Набързо набелязва си новата
и с поглед дрехите къса й.

(Не)Достъпен играе.
Най-познатата роля.
И всяка следваща знае..
.. търси го, иска го, моли го.

Не използва клишета.
Казва ясно точните думи.
Така той пленява момичета
и печели ги за нощите шумни.

С двеста кара ги към дома си.
После неприлично чаршафите мачкат.
Свършат ли.. обръща гърба си.
А поредната тръгва си с пачка.

Господин (не)Достъпен, такъв е -

със секс егото си долива.
И снощната - щастлива е,

нали "нивото" й се вдига.

Пич е! Но недей му завижда,
нито на нощите с различна жена.
Отстрани истината ясно се вижда -

колкото и да си плаща за "любовта"..

              .. сам(отен) той се буди на сутринта.

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??