Те всички ми говореха:
- Не те обича и много други подир него тичат!
Те всички ми говореха:
- Не се лъжи! Така е свикнал, с повече жени.
И ми говореха:
- Ще те рани, когато подир смях и звън на чаши
от истината се уплаши.
Това ли е за тебе любовта, те истината ли говорят,
ще ме повториш ли със някоя жена
или тях всички с мене си повторил?
© Даниела Атанасова Все права защищены
на разказа...
де е поезията тук?