19 окт. 2011 г., 21:43

Говорещи очи 

  Поэзия » Любовная
1200 0 3

Няма какво да ти кажа, не ще достигнат думи.

Очите ми говорят с думи от влюбено сърце –

натъжени, говорещи „Обичам те”…

Тъжни, плачещи от мъка за любов.

Една жена, една любов и нищо друго.

© Георги Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??