ГОВОРЕЩО МЪЛЧАНИЕ
Днес няма да говорим.
За миг ще помълчим
вгледани дълбоко в очите
на другия.
Така ще постоим.
Душа в душа се влива.
Преплетени ръце.
Сърцето ми тупти в гърдите ти.
Във моите ...
е твоето сърце.
Не са и нужни думи.
Мълчанието гръмогласно
по-силно е дори от бури
и вместо нас
говори ни ясно.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены