1 февр. 2018 г., 15:30

Говори 

  Поэзия » Философская, Другая
285 0 0

Говори, недей мълча,
недей съзнание затихва,
недей уста се слепва,
недей ръка се спира.

 

Недей се крий
зад стъклени прозорци,
недей се крий
зад каменно лице.

 

Недей,
със поглед празен,
недей,
с сърце студено,

 

душа бодлива,
недей мълча.
Недей измъчва, вечна,
тленното ми тяло,

 

недей убива личността,
защото Аз,
макар и дреха,
живея в реалността.

© Людмил Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??