14 нояб. 2014 г., 22:18

Градински букет 

  Поэзия » Любовная
330 0 0

 Дойде денят, в който пак се влюбих, 

денят, в който разцъфнах пак.

Денят, в който бих направила всичко, 

отново, 

за шепа любов.

 

 

Като палитра свежи цветове 

в моето сиво ежедневие 

се изсипа и дойде.

Като бурен огън неукротим 

ме изгаря твоето желание.

Желанието ти да бъда с теб/до теб.

 

И дните стават по-кратки,

всичко е свежо някак, 

градински букет от цветя подари ми

и остави в мен отпечатък. 

© Въображение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??