10 авг. 2021 г., 10:22

Градско щастие 

  Поэзия
212 1 3

Пеят птичета навън

покрай блока сив,

сякаш, че летя насън

или в стих щастлив.

 

Колко приказно ехти 

птичият парад.

Има място за мечти

даже в шумен град.

 

Има място за любов

и за детски смях.

Гмурнала се в птичи зов,

вече го разбрах.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??