Пеят птичета навън
покрай блока сив,
сякаш, че летя насън
или в стих щастлив.
Колко приказно ехти
птичият парад.
Има място за мечти
даже в шумен град.
Има място за любов
и за детски смях.
Гмурнала се в птичи зов,
вече го разбрах.
© Милена Френкева All rights reserved.