16 дек. 2015 г., 22:54

Градът и аз 

  Поэзия » Любовная
510 0 0

 

По калдаръмените улици вървя
и сякаш нямат край извивките по тях.
Умислен в мрачната им сивота
търся спомен, който да ми каже да спра.


Криволича, сред аромата на кафе,
подправено с канела и сметана
и мириса на зима ме зове
пак образа ти в мен да си представям.

 

Градът е стар и пълен с много чувства,
оградите пропити от копнеж.
Градът е млад, докато ни чувства
как бясно във вените му ний течем.

© ДИВИЯТ КОН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??