(Вълшебният свят)
Вятър брули,
отразява се
в стената на
бурята.
Вслушай се
в него - долови ли
писък, далечен шум,
чуй шепота му!?
Флай,
качи се на върха на хълма,
разпери криле - последвай го,
запази смелостта си,
обърни му гръб,
погледни небесния свод,
не затваряй очи
и ще видиш звездите,
ще почувстваш
ритъма и
дълбокото дишане
на Вселената...
Ти си
една голяма
сребриста птица,
чиито пера
докосват живота отвъд...
Събираш енергия
и връщаш послание
за всички създания:
- Чуйте вятъра,
той пее за
мечтите на хората
от Вълшебния свят...
© Росен Иванов Все права защищены