28 апр. 2015 г., 21:43

"Граждани" за европейско развитие на България 

  Поэзия » Гражданская
291 0 0

О, дядо Боже,

защо допусна да може

мафиотът да граби

твоите достойни раби?

Той Запада слуша покорно,

а ГЕРБ че е лидерска партия, е безспорно.

Какви граждани са те тогава?
С ветропоказатели ли се гради държава*?
Какви решения взимат те,

като са с вързани ръце!? 

 

*Градим България - мото на ГЕРБ

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??