10 сент. 2011 г., 12:13

Грам Сърце 

  Поэзия » Любовная
545 0 1

Във всеки грам сърце

е твоят огън - тъй различен...

по кръвта ми той тече,

живот от цветове лиричен...

 

Във всеки грам сърце

тежи и болка с тонове,

без грам от твоите ръце,

изписана по моето лице!

 

Във всеки грам сърце -

част от теб, от твоята любов...

отрова ли е или благослов...?!

- във всеки грам сърце

една единствена любов...

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??