23 мая 2019 г., 15:14

Гратис 

  Поэзия
225 0 0

Весела глутница циганчета
в миг задуши автобуса.
Стреснати бабички стиснаха 
чантите си. С погнуса

 

две префърцунени какички,
вирнали нос, ги подминаха
като опърпани сврачета.
Върху седалките лиснаха

 

малко от чашката с колата.
Качват се контрольорите!

Бързо! Разблъскват със лактите

гражданите и - долу са!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??