May 23, 2019, 3:14 PM

Гратис 

  Poetry
224 0 0

Весела глутница циганчета
в миг задуши автобуса.
Стреснати бабички стиснаха 
чантите си. С погнуса

 

две префърцунени какички,
вирнали нос, ги подминаха
като опърпани сврачета.
Върху седалките лиснаха

 

малко от чашката с колата.
Качват се контрольорите!

Бързо! Разблъскват със лактите

гражданите и - долу са!

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??