15 июн. 2007 г., 22:12

Грешка 

  Поэзия
548 0 0
 

Грешка.


В думите ти знаците са само чернилка...

Адът е твърде цветен за твоята острилка...


Точката, в която ме постави...

Продължението и моливът, с които ме погали...


Аз кървя безцветно...

А очите ти  ме търсят все още в контур един едноцветно...


Само хартията бяла прилича на мен...

И времето, в което бях в издраскания ти плен..


INDY-NIKE                                      15.06.2007

© ИНДИ ПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??