4 нояб. 2023 г., 08:54

Грешка 

  Поэзия
111 1 1

Грешка

 

Всеки ден ли ще се чудя

виждат ли ме, като тяло?

Защо така в огънят се губя?

Защо сърцето ми е живо, но не и цяло?

 

Аз съм тъжното момче,

направено от порцелан.

Със сини чувства на дете,

превръщам капки от очи във океан. 

 

Изгубих си всичките мечти,

мечти за кристали и ,за страст.

Жадува сърцето ми да полети,

и да изнамери втората си част. 

 

Огромна болка,

като от на прогорена рана.

Без частта си липсваща не мога,

искам да умра и да остана тайна.

© Стефан Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??