2 дек. 2012 г., 22:50  

Грешка в любовта 

  Поэзия » Философская
534 0 0

Открадна сърцето незабелязано

и го превърна в покорен роб,

върху него все едно е врязано –

само теб да обича до гроб.

 

Внимателна е любовта отдадена,

която не търпи никакви грешки.

Грешката за човека е създадена –

затова да се греши е човешки.

 

Грешката прави любовта зловеща,

като създава смут, страх и съмнение,

препятствие е за всяка нова среща,

която да послужи като извинение.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??