Грешките са нужни,
за да помъдреем и в
живота правилни
решения да вземем.
Една-две са допустими,
никой не е безгрешен,
но за повече не помисляй!
Грешките се плащат
скъпо, със сълзи, имоти...,
каишките и стягат.
Един живот е,
не го погубвай!
Поука вземи си,
за твое добро е.
Утрото посрещни човешки!!!
© Василка Ябанджиева Все права защищены