2 янв. 2011 г., 16:38

Гризльо 

  Поэзия » Для детей
724 0 19

 

 

Кучето ми Зъбчо,

ух, гладник голям е!

Де що види, дъвче,

все едно салам е.

 

Вчера ми изгриза

чехличката лява,

на горката риза

днеска пък ръкава.

 

Бре, че гладно куче!

Вече се не трае.

Де каквото случи,

гризка и нехае.

 

Масата и столът

станаха „сакати”,

а диванът в хола

„куца” и се клати.

 

Толкова е малко,

пък беля опасна...

Трява си закалка,

зъбки като раснат.

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??