16 янв. 2008 г., 11:02

Гробището на мечтите 

  Поэзия » Другая
565 0 6

Гробището на Мечтите

 

Сърцето ми се счупи

на хиляди парчета,

когато вникнах

на човека

във очите.

Не познавам гледка

по-ужасна,

от гледката

на гробището

на мечтите.

© Явор Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??