16.01.2008 г., 11:02 ч.

Гробището на мечтите 

  Поезия » Друга
564 0 6

Гробището на Мечтите

 

Сърцето ми се счупи

на хиляди парчета,

когато вникнах

на човека

във очите.

Не познавам гледка

по-ужасна,

от гледката

на гробището

на мечтите.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??