Забрави тази черна година!
Изгори остарели следи!
Вече толкова време измина,
а в очите напират сълзи.
Не затваряй душата греховна!
Не терзай беззащитно сърце!
Всеки в своята младост наивна
прави грешки с незрели ръце.
Погали съвестта непокорна!
Прошепни и греха да прости!
Покажи и,че обич просторна
чака пристан за свойте мечти.
Изкрещи на света,че е време
да протегне гореща ръка
и доброто с любов да приеме,
да прогони навеки греха!
© Наташа Басарова Все права защищены