10 апр. 2010 г., 17:06

Грях ли е 

  Поэзия » Другая
717 0 5

Усещам, че нова грешка сграбчвам,

знам, че после много ще боли.

По стълбата на страданието доброволно се изкачвам,

но човешко е да се греши, нали?

 

А как осъзнатия грях да избегна и спра,

щом ме прави толкова щастлива?

Трябва и мога, но не искам и няма да спра -

за пръв път почувствах се жива!

© Силвия Кирякова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??