16 мар. 2008 г., 18:47

''Грях за теб и мен'' 

  Поэзия » Любовная
949 0 2

        ''Грях за теб и мен''

 

 

 

 

 

 

 

Опитай, за да не съжаляваш,

но внимавай - след това

не искам сама да се обвиняваш.

Може нещо лошо да се случи

или нещо горещо да се получи.

Примерно - да сгрешиш отново,

което  ти се случва всеки ден

и така постигаш своя грях пак и пак.

 

Вече не мисли му много,

ако стане нещо, вината остава за него.

Ти трябва да знаеш,

че дори и да не искаш или не можеш,

както аз, така и ти ще имаме грехове.

Има грях за теб и мен

и ще има всеки божи ден -

Грях за теб и мен.

 

Ти защо така направи,

че си тръгна и мен  забрави?

Сякаш пред теб не бях аз

и гръб даже ми обърна, отиде си,

 без да ми позволиш дори да те прегърна.

Това за теб е грях,

който направи ти пак и пак.

Моят грях е, че те обичам

и отскоро го разбрах

и да спра да те обичам -

просто няма как.

© Кою Коев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??