4 апр. 2009 г., 22:08

Гувори са, ма ас ни вервам 

  Поэзия » Юмористическая
626 0 1

 

 

 

 

 

 

Шушука са утдавна пуд сурдинка,
чи мафията тука й на влас,
ма ас ни вярвам ич ф таквас картинка,
ич са ни сещам, що са фсички пас...

Мълчат кат риби и блъскат пу пулето
за тоя, дету духа, цял сизон,
а кмета с мутри бил делил каймета,
говори са (димек кумисион).

Курупция било пу върхувети...
Ни знам какò ли ши рече тува,
ма кату гледам към баиря, съуфтветну -
магарита, кò - рупат си трева.

Какò да праят, като пуд аренда
ония зеха целия ни кър...
Остая ли му друго, оф, усвен да
са блъска прозт цървулиц кат катър?

Па и към мен утправиха уферта -
идин дибиловрат - абуриген,
ми кай, ш ти я платя, ич нямай дерта!
Кулибата ти ф артъктивен е терен...

Ма ас ни вярвам, кату съм от другу село,
ни вярвам кмета, ниту селсъвет
да вършат уйдурми таквис на дело...
Ни вярвам някуй да са й ублажил с рушвет!!!

PS Ку някуй е засегнат от таквис заменки

(ни съотнася за силиконови ненки),

ами за тес - скандалнити - с имоти топ,

да са оплачи назабавну на арменския поп!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Слугинажа май навсякъде е в сила,
    щом с каймета той е подплатен!
    За тебе няма да си имам грамче грижа,
    че умен се извъди, бре серсем!

    Мерси за усмивката!
Предложения
: ??:??