13 янв. 2007 г., 01:46

Гузни очи 

  Поэзия
924 0 2
Твоя поглед ме изгаря.
Умирах за твоите очи.
Имаха ослепителен блясък -
губех се в погледа ти,
потъвах в безкрайни мечти.
Тези очи предателски
сега търсят прошка, нали?
...Разминават се погледите ни.
Вдигни очи, погледни ме,
не премълчавай вината си.
Кажи ми веднъж истината.
Погледни ме с тези гузни очи,
твоя поглед за мен много значи,
нека той пръсне моето сърце,
нека болката ми спре.

© Бени Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??