3 дек. 2008 г., 11:58

Гълъби "Надежда" 

  Поэзия » Другая
542 0 3
 

Кръжат в небето гълъби,

в крилата тайни скрили.

Сърце до болка се е свило.

Ще стигнат ли последните ми сили

трохи надежда да ти пратя,

две шепи изгоряло злато

от спомени за любовта ни?

Вярата остана да кръжи, 

 с гълъбите изгубили следи.

На тях сърцето си обрекох,

ръцете на други не нарекох,

 последен дъх в прегръдка само

остана... за да виждам, че те няма .

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??