3.12.2008 г., 11:58 ч.

Гълъби "Надежда" 

  Поезия » Друга
540 0 3
 

Кръжат в небето гълъби,

в крилата тайни скрили.

Сърце до болка се е свило.

Ще стигнат ли последните ми сили

трохи надежда да ти пратя,

две шепи изгоряло злато

от спомени за любовта ни?

Вярата остана да кръжи, 

 с гълъбите изгубили следи.

На тях сърцето си обрекох,

ръцете на други не нарекох,

 последен дъх в прегръдка само

остана... за да виждам, че те няма .

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??