10 июн. 2019 г., 22:05  

Хвалципръцкото 

  Поэзия » Юмористическая
736 3 1

Той все се удряше в гърдите...

Кънтеше  мъжката му гръд.

Хвърчеше той и над орлите

възвеличейше свойта плът!

 

Но прекалил бе със хвалбите

и както после се разбра -

от тупането по гърдите

бе счупил няколко ребра...

© Момчил Манов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??