Jun 10, 2019, 10:05 PM  

Хвалципръцкото 

  Poetry » Humour
740 3 1

Той все се удряше в гърдите...

Кънтеше  мъжката му гръд.

Хвърчеше той и над орлите

възвеличейше свойта плът!

 

Но прекалил бе със хвалбите

и както после се разбра -

от тупането по гърдите

бе счупил няколко ребра...

© Момчил Манов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??