***
Ъглите на стаята,
мълчаливо пазеха
спомени за нас.
***
Мъртвите листа
са ненужни сега –
Вятърът ги отвява.
***
Капките дъжд
по стъклото,
отразена празнота...
автор; Моникa Стойчева
дата: 09.06.2015 г.
© Моника Стойчева Все права защищены
Мисана, специални благодарности и на теб!