седеф от чувства
сърце от лед обгръща
зимна жарава
---------------------------------
бродещи сенки
в прах от мъртва взезда
студени души́
---------------------------------
в прашен спомен
кинжал от тъжно сребро
лежи ненужен
© Лектър Все права защищены