26 июн. 2016 г., 18:44

Хамбара 

  Поэзия » Любовная
407 1 2

И все повтаряш:
"Не се влюбвай в 
илюзорно,
недостатъчно,
отдавна разпиляно
време с мен.
Ела през май.
В сатен.
И може би
ще се видим пак
в последния отворен бар,
в четвъртък вечер."

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??