Jun 26, 2016, 6:44 PM

Хамбара 

  Poetry » Love
402 1 2

И все повтаряш:
"Не се влюбвай в 
илюзорно,
недостатъчно,
отдавна разпиляно
време с мен.
Ела през май.
В сатен.
И може би
ще се видим пак
в последния отворен бар,
в четвъртък вечер."

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??