Любов
омраза,
страст,
страх
и
сенки-
страдащи
неверници.
Жестоко
впити
устни
кървави...,
безумно
бягаме
от себе си,
и всичките
ни
спомени
се
губят
в
ХАОСА
...........
небесен
необуздан,
без
предел
неопознат
дали
е
символ
на
забравата...
или
на
свещени
грешки...
?
© Росен Иванов Все права защищены
омраза,
страст,
страх
и
сенки-
страдащи
неверници."
..........................................................
Оригинален стих с мъдро и актуално послание!
Несъвършенството на човешката ни природа
е генетично заложена в нас и това е удобно
извинение да не бъдем себе си и да се
примирим със съдбата си, съзнателно или
несъзнателно, ние отказваме да повярваме,
че това е грешка, че бихме могли да бъдем
режисьори на живота си, че бихме могли
да се отървем от хаоса и да накъсметим
късмета си. Това е и причината да се превърнем
в "сенки - страдащи неверници".
Много точно и вярно поетично пресъздаване
на дествителността! Поздрави и от мен!