7 авг. 2018 г., 08:44

Хаос 

  Поэзия » Философская
330 1 0

 

Светът създаден е от хаос,

но в хаоса си има ред,

в който малките, за жалост,

сме само фигури отпред.

 

Матрицата е сложно нещо,

направена е от лъчи,

в която ти горещо

си вложил твоите мечти.

 

И радост, и любов голяма,

когато първи дъх пое,

и с допира на твойта мама,

започвайки живот като дете.

 

 

По принцип, животът е прекрасен,

изпълнен е с радост и тъга,

с много чувства е поднесен

и трябва да живее се сега.

 

Но трябва все пак да се замислим,

живеейки го ний сега,

и хубаво да си помислим

за смисъла на таз игра.

© Hristo Hristov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??