14 окт. 2015 г., 01:23

Характери хорски в алитерация 

  Поэзия » Юмористическая
477 0 3

ХАРАКТЕРИ ХОРСКИ В АЛИТЕРАЦИЯ

 

Характер хрисим ризата харизва.

Характер харен храни цял харем.

Хър-мър да няма — ако си с харизма,

за хороводец теб ще изберем.

 

Характер хитър келепир издирва.

На херувим се прави Херострат.

Характер харамийски харакирва

семейство, кариера и рахат.

© Владимир Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??