14 oct 2015, 1:23

Характери хорски в алитерация 

  Poesía » De humor
476 0 3

ХАРАКТЕРИ ХОРСКИ В АЛИТЕРАЦИЯ

 

Характер хрисим ризата харизва.

Характер харен храни цял харем.

Хър-мър да няма — ако си с харизма,

за хороводец теб ще изберем.

 

Характер хитър келепир издирва.

На херувим се прави Херострат.

Характер харамийски харакирва

семейство, кариера и рахат.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??