Дум...
дум...
дум... дум
ей-й-й-й...
къде си,
слънчева моя?
Търся те,
знам, че си там,
не бягай от мен,
ще ти дам име -
Изгряваща,
видях себе си
в съня ти,
това е нашата тайна,
не е болка,
а хармония -
откъсвам парченце
от света,
Вселена цяла
аз ти дарявам
и пръстен
с блясъци и
светлина,
частици от
безкрая,
това сме
аз и ти
в нашия
вълшебен свят!
© Росен Иванов Все права защищены