Jun 6, 2014, 9:41 PM

Хармония 

  Poetry » Other
425 0 0

Дум...

дум...

дум... дум

ей-й-й-й...

къде си,

слънчева моя?

Търся те,

знам, че си там,

не бягай от мен,

ще ти дам име -

Изгряваща,

видях себе си

в съня ти,

това е нашата тайна,

не е болка,

а хармония -

откъсвам парченце

от света,

Вселена цяла

аз ти дарявам

и пръстен

с блясъци и

светлина,

частици от

безкрая,

това сме

аз и ти

в нашия

вълшебен свят!

© Росен Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??