22 июл. 2011 г., 21:35

Хартия 

  Поэзия » Другая
759 0 19

Хартия

 

Море. Чайки. Пясък. Почти идеален

уикенд след серия дни френетични.

Туристи на тостер. От цял свят събрани.

Валенсия юли е многоезичност.

 

„...Не-е-е! Как ще скучая в такава компания!...

За мен-кафе с лед...Слушам, да, извинявай!..

Не казах Боливия, казах България!

Да, има (все още!) такава държава!..“

 

Салфетките. Сметката. Плаж и отмора.

В тефтерчето-мейли (не те задължават)...

Хартиени срещи с хартиени хора-

при първата бурна вълна се стопяват.

© Петя Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??