7 янв. 2007 г., 15:28

Хей, барман - 10 

  Поэзия
836 0 7
Хей, барман,
Флирт налей брато.
Отидох днес, до
магазина за подарък.
А продавачката,
цялата в сребро,
за избора,
бързо ме отваря.

Хей, барман,
ха налей отново.
Шегата
ми е много тъпа.
Та пита ме,
оная кикимора:

- За жената
или нещо скъпо?

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??