Хей, виж ме,
заради тебе отново се усмихвам,
навън мирише на цветя,
танцувам, пея и към теб политам,
сърцето ми нашепва,
че си любовта.
Хей, виж ме,
очите ми отново греят,
душата ми усеща свобода,
искам в твоите прегръдки да заспивам,
и да ме будат в утринта.
Хей, виж ме,
когато моя поглед твоя среща,
като прилив на вълна,
облива ме емоция гореща,
от която всеки път трептя,
хей, виж ме,
аз съм любовта.
© Вили Все права защищены
Поздрави!
Успех!