Sep 1, 2022, 7:51 PM

Хей, виж ме... 

  Poetry » Love
227 0 1

Хей, виж ме,

заради тебе отново се усмихвам,

навън мирише на цветя,

танцувам, пея и към теб политам,

сърцето ми нашепва,

че си любовта.

 

Хей, виж ме,

очите ми отново греят,

душата ми усеща свобода,

искам в твоите прегръдки да заспивам,

и да ме будат в утринта.

 

Хей, виж ме,

когато моя поглед твоя среща,

като прилив на вълна,

облива ме емоция гореща,

от която всеки път трептя,

хей, виж ме,

аз съм любовта.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Оставя хубаво усещане.
    Поздрави!
    Успех!
Random works
: ??:??