Ябълка красива леко позамита
Той с ръка подаде на едно момиче
Радостно доволно даже не попита
Как се заразяват хора с хепатит А
Ако някой пръска лошата зараза
Следва карантина трябва да се пазим
Не защото бърза смърт ще ни цапардоса
А понеже всеки трябва кръста да си носи
Внимание! Има хора, които носят в себе си зараза, но не боледуват. Те трудно разбират, че са причината за болестта!
© Дух на лютеницата Все права защищены